Miranda Zero

Annonse


Avvist serie ble BitTorrent-hit

Miranda ZeroWB.neterket valgte å ikke vise pilotepisoden av TV-showet Global Frequency, selv om de eide rettighetene til denne. Noen har imidlertid lekket den på BitTorrent, noe som igjen genererte nok interesse til at det kan føre til nye episoder.

Showet, som er basert på sci-fi-tegneserien til Warren Ellis, handler ironisk nok om folk som holder kontakt via et undergrunns datanettverk.

Enorm interesse

Mens studioet WB vurderer om de skal bestille flere episoder av Global Frequency mottar forfatter og produsent John Rogers store antall e-post som skryter av programmet. Han har også opplevd en markant økning i interessen for hjemmesiden sin.

– Det er en stor og økende fanbase for et show som aldri har blitt vist. Nå har jeg 10 000 ekstra treff på hjemmesiden min hver eneste uke og jeg må finne ut hva jeg skal gjøre med dette, sier Rogers, som samtidig avkrefter at han spredte showet på nettet.

Annonse


Vil beskytte rettigheter

WB har ikke villet uttale seg om hvorvidt de vil vise flere episoder av dette showet. Studioet setter imidlertid ikke pris på at BitTorrent-brukere har vist denne interessen for Global Frequency.

– Uansett om vi velger å sende flere episoder er dette eid av Warner Bros. Entertainment og vi tar beskyttelsen av vår intellektuelle eiendom svært alvorlig, sier talsmann Craig Hoffman i Warner Bros.

– Warner Bros. Entertainment setter pris på tilbakemelding fra forbrukerne. Men brudd på åndsverksrettigheter er ikke en produktiv måte å prøve å påvirke en bedriftsavgjørelse på, fortsetter Hoffman.

Selskapet utelukker heller ikke at de vil gå rettens vei for «å stoppe den illegale distribusjonen av vårt materiale».

Kilder: Wired News
FrequencySite

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse