Microsoft

Annonse


Se Microsofts Longhorn-video

MicrosoftI videoen (krever Windows Media Player) forklarer to svært uformelle Microsoft-ansatte hvordan Internet Explorer i Longhorn-versjonen automatisk finner RRS-strømmer i alle varianter (Atom, .91, 1.0, 2.0 etc.), forhåndsviser dem og gir mulighet for søk i alle strømmene du har definert.

Abonnement

Du kan også abonnere på RSS-strømmer i nettleseren. (For de som mot formodning ennå ikke vet hva RSS er: RSS står for ”Real Simple Syndication og er en smart måte å skreddersy nyheter etter eget hode på – uavhengig av nettstedene de stammer fra. Dette kan du også gjøre med ITavisen.no. Se artikkelen Lag din egen nyhetssalat).

Funksjoner som allerede finnes i mange tredjepartsprogrammer, men som nå blir helt integrert i Windows-miljøet. Akkurat som Mac OS X «Tiger», vil nok Mac-folket si…

Ta opp TV

Men Longhorn har betydelig mer å by på, skal vi tro Microsoft-gutta. Du kan for eksempel abonnere på en fotoblogg (privat nettside med bilder) og sette den opp som skjermsparer. Og du kan integrere RSS-funksjonen med TV-oversikter, slik at du enkelt kan sette PC-en til å ta opp favorittprogrammene dine.

Du kan lese en skriftlig gjennomgang av RSS-funksjonene i IE7/Longhorn på msdn.microsoft.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse