Acer 17 tommers billig-laptop

Annonse


Prisfall på 17-tommere

Acer 17 tommers billig-laptopI en undersøkelse som britiske The Inquirer har foretatt, viser det seg at de rimeligste 17-tommerne nå ligger godt under 9000 kroner.

Til sammenligning nærmer de fleste av de rimeligste 17-tommerne vi har funnet her hjemme seg 15 000 kroner – langt de fleste ligger nærmere 20 000 kroner i pris.

Billig-Acer

En av de rimeligste maskinene i Storbritannia er Acer Aspire 1801WSMi. Med britisk moms koster den 8 514 kroner. Det er ikke stort mer enn en middels utstyrt 15-tommer. Til sammenligning koster samme maskin 12 000 kroner med moms her hjemme (Computer City). Riktig nok gjelder dette utgaven med 80 GB harddisk, mens den britiske lillebroren bare har 60. Så det begynner å ligne noe her hjemme også.

Stor skjerm viktigst

Årsaken til prisfallet er trolig at flere produsenter nå ser at for mange er skjermstørrelsen viktigere enn utstyr og spesifikasjoner. Derfor lever stadig flere nå «strippede» versjoner av sine 17-tommere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse