Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sony til sak mot import-PSP

Sony har tydeligvis sett seg lei på at spillbutikker importerer amerikanske versjoner av PSP og de går nå til sak for å få stoppet dette.

Foto: Martin Sivertsen
Sony Computer Entertainment Europe har tidligere sendt ut brev der de har bedt britiske butikker om å slutte å selge importerte versjoner av spillkonsollen PSP. Siden flere av butikkene ikke vil høre på Sony går de nå i stedet til sak mot disse.

Jakter på kunder?

Advokatene til Sony har laget et dokument der det står at de anklagede har benyttet Sonys registrerte varemerker uten selskapets tillatelse. Dokumentet hevder også at Sony har lidd økonomiske tap på grunn av dette.

Sony vil også ha en etterforskning om mulig erstatning og ber om at man konfiskerer varer relatert til PSP-importen. De krever også navn og adresser på de som har eksportert PSP til butikkene og til de som har kjøpt dem.

Det er ikke kjent når saken vil ende opp i retten.

Stopper salget

Sony har også informert flere butikker om at advokatene deres jobber med å få til en midlertidig forføyning som gjør at butikkene må stoppe salget av PSP.

Det er ikke kjent hvor mange som vil føye seg etter Sonys trusler, men internettbutikken ElectricBirdLand er i hvert fall en aktør som har stått steilt mot Sony. De har allerede hevdet at de er klare til forsvare det de har gjort i retten.

Kilde: GamesIndustry.biz

Stikkord: playstation, spilltester