Hopp til navigasjon Hopp til innhold

QTEK-3G rett rundt hjørnet?

Windows-mobilene har ennå ikke fått 3G, men nå ser det ut til at den spennende modellen HTC Universal kommer før oktober.

HTC Qtek 3G-mobil
Ifølge industrikilder i Taiwan kommer High Tech Computer til å sende ut store antall av sin PDA-telefon med 3G, HTC Universal, før oktober. Dette skal også ha blitt bekreftet av HTC-sjefen under den årlige generalforsamlingen i selskapet.

Til Norge?

HTC står bak mobiltelefonene som går under merket QTEK i Norge. Offisielle kilder vil imidlertid ikke kommentere hvilke kunder som har bestilt HTC Univeral fra selskapet, slik at det ennå ikke er sikkert om vi vil se denne modellen i Norge.

Mange venter i spenning på denne modellen. Mye på grunn av at den er utstyrt med 3G-støtte og to kameraer (slik at man har mulighet til videotelefoni), men også på grunn av det nye operativsystemet Windows Mobile 5.0. Den har også et spennende design med roterbar skjerm.

Selskapet har også planer om å slippe en eller to 3G-mobiler til i løpet av året, mens det i 2006 skal komme et langt større antall 3G-modeller fra HTC.

Kilde: Mobile-review.com

Stikkord: Mobil