Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Opera 8 til Mac lansert

Norske Opera Software har i dag, torsdag, lansert en ny versjon av nettleseren Opera til Mac-plattformen.

Opera Software
Opera 8 ble i dag, torsdag, lansert for Mac OS X (10.2 eller høyere). Den nye versjonen av nettleseren skal være raskere enn noen sinne og gir forbedret funksjonalitet og 15 ekstra språk som standard.

Ser ut som Mac

Operat hevder at den nye versjonen av nettleseren passer bedre enn noensinne til Mac OS X. De har forbedret støtten til Apples Human Interface Guidelines og lagt til Full Keyboard Acces-funksjonalitet.

Mac-versjonen inneholder den samme funksjonaliteten som både Windows- og Linux-versjonen (disse ble lansert 19. april i år). Denne versjonen av Opera skal blant annet ha mye bedre sikkerhet enn tidligere versjoner og mulighet til å slette private data.

Last ned den nye versjonen fra nettsidene til Opera Software.

Stikkord: internett, mac, programvare