Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Få mye mer inn på iPoden

Selskapet bak brenneprogrammene Easy CD Creator og Toast gjør nå comeback med det ulitmate tillegdsprogrammet til iPod.

Roxio Software
Roxio ble for en tid tilbake kjøpt av profflyd-selskapet Sonic Solutions. mange trodde at det ville bety sluten for Roxio som leverandør av rippe/brenne-løsninger for privatbrukere.

LP til iPod

Men nå lanserer de Boom Box, et Mac OS X-program som utvider funksjonaliteten til iTunes flere hakk.

For eksempel kan du med Boom Box enkelt få LP-samlingen eller de gamle kassettopptakene dine over på iPoden med programmet CD Spin Doctor. Ved hjelp av programmet Audio Hijack, som følger med i Boom Box-pakka, kan du fange en hvilken helst ekstern lydstrøm via linjeinngang eller USB – for eksempel analog eller digital (DAB) radio eller lydsporet på en DVD-plate.

Podcast med video

I tillegg kan du ved hjelp av MusicMagic lage automatiske spillelister basert på analyser av låtene dine. Du kan også søke etter, abonnere på og laste ned Podcast-filer (radiosendinger lagret som lydfiler) fra nettet. Det gjelder podcaster både med lyd, foto og video (bare lydprogrammene kan spilles av på i iTunes og på iPod).

Med iSpeak kan du få tekst fra nettsider og tekstbehandlere lest opp fra iTunes og iPod (fungerer neppe særlig godt med norsk…).

Programpakken kan lastes ned for 50 dollar (om lag 332 norske kroner). Det ser foreløpig ikke ut til Roxio planlegger en Windows-versjon.

Kilde:
Roxia.com

Stikkord: lydogbilde, mp3, programvare