Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Klart for iPod Mini med 8 GB

Nå kan det være duket for en iPod Mini med bedre lagringskapasitet, etter at Seagate lanserte en ny en tommers disk på åtte gigabyte.

iPod Mini
Seagate presenterte i går, onsdag, den første en tommers harddisken med åtte gigabyte lagringskapasitet. Dette kan bety at man i løpet av kort tid vil kunne få Apples iPod Mini med større kapasitet.

Tidligere i år lanserte Apple en versjon av iPod Mini med seks gigabyte-versjonen av den harddisken Seagate lanserte i går. Mange regner allerede med at Apple senere i år vil oppgradere iPod Mini med fargeskjern. Nå kan de også legge til større harddisk.

For PVR og Xbox 360

Samtidig med at Seagate lanserte ST-1 med åtte gigabyte, kunne selskapet også vise en harddisk beregnet for harddiskopptakere med 500 gigabyte kapasitet. Denne skal kunne ta opp inntil 85 timer med HDTV-innhold eller 500 timer vanlig TV-innhold.

De viste også frem en ny serie 2,5 tommers disker som skal passe for spillkonsoller, hjemmeunderholdningsenheter og små PC-er. Dette er også den samme harddisken som skal benyttes i Xbox 360. LD25-serien kommer i 20 GB, 30 GB og 40 GB.

Kilde: SeagateKilde: BetaNews

Stikkord: Maskinvare, mp3