Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny 3G-kjempe fra Sony Ericsson

Sony Ericsson planlegger en oppfølger til den populære P-serien. Neste toppmobil skal ha 3G, WLAN, tre megapiksel kamera og GPS.

UIQ 3.0
Sony Ericsson har drøyd lenge med å presentere en ny modell i proffserien sin. Nå skal imidlertid P1000 være like rundt hjørnet, og ryktene sier at dette blir en mobiltelefon som har det meste.

Har alt?

Det kommer nok ikke som noen overraskelse at denne modellen, som også går under kallenavnet Hermoine, vil komme med både 3G og trådløst nett innebygd. At den derimot er utstyrt med både GPS-antenne og et tre megapiksel kamera er mer imponerende.

Operativsystemet som følger med skal være Symbian-baserte UIQ 3.0. Dette systemet støtter større oppløsning på skjermene enn tidligere og har fått flere til å mene at P1000 vil komme med en skjerm med oppløsning på 320 x 480 punkter.

Du kan se bilder av hvordan det nye operativsystemet kan komme til å se ut ved å gå til nettsidene til UIQ Technology.

Ryktene er ikke helt sikre på når denne modellen skal presenteres. Noen hevder at den vil presenteres for første gang under CommunicAsia-messen 13. juni. Andre sier dette er feil og at den ikke vil vises frem før i september, samtidig med en ny 3G-oppfølger til S700.

Kilde: Mobil
Kilde: Esato
Kilde: Mobile-Review.com (konseptdiskusjon)
Kilde: Mobile-review.com

Stikkord: Mobil