Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Skal fikse mange Tiger-feil

Apple klargjør allerede andre oppdatering til operativsystemet Tiger. Oppdateringen skal fikse en hel rekke feil i OS-et.

Mac OS X Tiger
Kun en drøy måned etter at Apple slapp operativsystemet Mac OS X Tiger (10.4.0) kommer andre oppdatering til systemet. Mac OS X 10.4.2 dukket opp på nettet i løpet av helgen, selv om det ikke ventes å slippes offisielt på en liten stund ennå.

Mye testing

Apple har i forbindelse med dette også bedt utviklere om å fokusere testingen sin på en nærmere 50 komponenter i Tiger, som Automator, AddressBook, iCal, Dashboard Widgets, iWork, Jacvscript, Safari, iChat, Spotlight og synkroniseringstjenestene.

Mail virker også å være et av de viktigste fokusområdene i 10.4.2, der man skal ha fikset problemer mellom Mail og Automator, samt støtte for IMAP og vedlegg. Det skal også være bedre nettverksstøtte.

Hvorvidt Apple vurderer å oppdatere den skuffende synkroniseringstøtten for mobiltelefoner er ikke kjent, Det er ventet at den offisielle oppdateringen vil komme fra Apple i løpet av de neste 45 dagene.

Kilde: AppleInsider

Stikkord: mac, programvare