Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Cybersex med teledildo

Ved hjelp av webkamera, elektronisk dildo og internettforbindelse skal to kvinner neste fredag demonstrere fjernstyrt cybersex.

thethrillhammer.com
Nettstedet Dorkbot.org har som formål å presentere «merkelige ting som folk gjør med elektrisitet». Fredag har turen kommet til Thrillhammer, et produkt som oppfinneren kaller «verdens første teledildoniske sexmaskin». I samarbeid med Museum Of Sex i New York og den kjente nettsex-skribenten Violet Blue skal Thrillhammeren presenteres for offentligheten fredag.

Sex-gal kvinnelig nerd

Blue skal selv delta i sex-seansen via nettet. Hun beskrives som både nerd og sex-frik som bygger roboter, jevnlig leser 200 sex-blogger på nettet og har skrevet et dusin bøker om sex. Mest kjent er hun likevel for bloggen Fleshbot.com, som i motsetning til de fleste sex-nettsteder leses av flest kvinner.

Hvem den andre kvinnen (hun som skal bruke den elektroniske penisen rent fysisk) er ennå ikke offentliggjort. Men Violet Blue skal styre den elektroniske dildoen fra San Francisco ved hjelp av sin bærbare PC. For å sikre at alt går etter planen har hun skaffet seg ekstra, teknisk støtte.

Etter bildene å dømme ser stolen man sitter i når man blir betjent av Thrillhammer ut som en slik som kvinner er nødt til å sitte i når de undersøkes av gynekolog. Man må trolig være amerikansk nettsex-frik for å nyte slikt…

Kilde:
Wired.com

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at flere av nettstedene det henvises til (men ikke linkes til) i denne artikkelen kan ha pornografisk innhold.

Stikkord: internett