Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Yahoo Norge var ikke død…

Yahoo Norge er oppe og går, på tross av at mange av brukerne fikk beskjed om det motsatte siste døgn.

Yahoo Norge
Om du brukte Opera eller Safari lå det i dag morges på Yahoo! Norge bare en kort melding til brukerne om at siden er stengt. Dette var den gamle nettsiden som lå der i den perioden Yahoo ikke opererte i Norge – før de startet opp igjen i forrige uke.

– Alle bruker USA

Årsaken er i følge Laila Dahlen i Yahoo en teknisk feil. Yahoos IT-ansatte i London drev i dag feilsøking for å finne ut hva som er årsaken til problemet. Feilen er nå rettet, og alt ser normalt ut i både Firefox, Safari, Opera og Internet Explorer.

ITavisen.no beklager at vi i første versjon av denne saken meldte at Yahoo Norge var nedlagt. Laila Dahlen forsikrer om at at Yahoo akter å fortsette i Norge. De har overhodet ingen planer om å legge ned.

Yahoo stengt
Slik så Yahoos norske nettsted ut for Safari- og Opera-brukerne tidligere i dag.

Oppdatert: 27/5-2005, kl. 10.35 og 14.39

Stikkord: internett