Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Se Xbox 360s superspill

Noen har klart å få tak i en relativt lang video av et av de mest forventede spillene til Xbox 360, Gears of War. Se den du også.

Gears of War
Under spillmessen i Los Angeles forrige uke, E3, viste Microsoft frem sin Xbox 360. Samtidig ble det vist frem en del av spillene vi kan vente til den nye konsollen. Blant de som skapte mest forventninger var spillet Gears of War.

Bare 30 prosent

En av de besøkende på messen klarte å få tak i en lengre video av selve spillet, som unektelig ser utrolig imponerende ut, selv i den begrensede kvaliteten på dette klippet. Enda mer imponerende er det at dette visstnok kjører på et såkalt alpha kit, som bare skal representere 30 prosent av den totale kraften til Xbox 360.

Du kan se spillvideoen på nettsidene til HelloGamer.

Stikkord: spilltester, xbox