Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Last ned Longhorn-forsmak

To viktige bestanddeler i Microsofts kommende operativsystem ligger nå ute til nedlasting i betaversjoner.

Windows Longhorn Preview
Indigo er det framtidige kommunikasjonssystemet i Windows, mens Avalon er Longhorns presentasjonsplattform md helt nye grafiske muligheter. I følge Microsoft vil Avalon gi muligheter for langt rikere brukergrensesnitt i Windows-programvare enn tilfellet er i dag.

Åpen innlogging

Et annet element i betapakken er InfoCard, en innlogingsrutine som overraskende nok er helt åpen mot andre innloggingssystemer enn Microsofts eget Passport. Det kan dermed se ut som Microsoft er i ferd med å forlate tanken om en samlet brukerkonto som skal regulere Windows-brukernes digitale liv.

I pakken ligger også Metro, som av mange blir beskrevet som en sterk konkurrent til Adobes Acrobat (pdf)-format.

Programvaren kan lastes ned fra BetaNews Fileforum

Stikkord: programvare, windows