Moshe Brakha

Annonse


Apple-veddemål mot iTunes-rival

Moshe BrakhaYahoo lanserte for kort tid siden en musikkbutikk der man kan leie hvor mye musikk man vil for 4,99 dollar (32 kroner) i måneden for 12 måneders binding eller 6,99 dollar (45 kroner) per måned.

Mange regnet med at leieløsningen fra Yahoo og andre aktører i dette markedet ville føre til at Apple må innføre noe lignende for iTunes. De siste kommentarene fra Apple-sjef Steve Jobs tyder imidlertid ikke på at det kommer til å skje med det første.

Tror på fem måneder

I et intervju med Wall Street Journal nylig fortalte Jobs om et internt veddemål blant Apple-ansatte som gikk på når giganten vil øke sine månedspriser. Jobs hevder prisen er langt under kostnadene Yahoo har for å drive tjenesten.

Jobs er selvsagt ikke noe dårligere enn sine ansatte og har selv puttet sine penger på fem måneder. Yahoo har hele tiden sagt at dette er et introduksjonstilbud og at prisen vil økes etter hvert.

Annonse


Teite mobilbrukere?

Under intervjuet benyttet Apple-sjefen også sjansen til å avfeie mobiloperatørenes mulighet til å ta Apple-andeler i musikkmarkedet. Han mener nemlig at det å laste ned musikk på mobilen vil være en så elendig opplevelse og at det vil koste to eller tre ganger så mye som på iTunes Music Store.

– Det er vanskelig å sa at kundene dere vil være så teite, hevdet Jobs.

Kilde: AppleInsider
Kilde: Y! Music Unlimited

Annonse