Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Lucasfilm

Star Wars III på nettet

På tross av alle forsøk på å hindre det, lå Star Wars Episode III – Revenge Of the Sith ute på nettet i piratutgave selveste premieredagen.

Lucasfilm
Det har lenge gått rykter om at filmen skulle ligget ute på nettet, tilgjengelig via BitTorrent. dette viste seg imidlertid å være såakalte «decoys», falske filer som trolig er lagt ut av filmbransjen.

På kino i dag

Nå skal det i følge informerte bloggere være en fullverdig kopi der ute, komplett med alle scener og i god kvalitet. Det skal dreie seg om en arbeidskopi som stort sett er identisk med filmen som har premiere over hele verden i dag.

Det spørs imidlertid om du rekker å laste ned filmen før den dukker opp på en kino nær deg. For Star Wars Episode III – Revenge Of the Sith ble vist for første gang i en lang rekke norske kinoer kl. 17.30 i går.

Mange steder var det natt til i går også midnattspremierefor den mest ihuga soveposefansen.

Kilder:
Boing Boing
Waxy.org

Oppdatert: 20/5-2005, kl. 06.54

Stikkord: fildeling, lydogbilde