Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Killzone 2 toppsakbilde

Se video fra PS3 og Xbox 360

E305: Nysgjerrig på PlayStation 3s utrolige grafikk? Hva har vi i vente på Xbox 360? Vi gir deg smakebiter fra de nye spillkonsollene.

E305 Martin
LOS ANGELES (ITavisen): Nintendo har dessverre ikke vist frem noe særlig fra sin kommende Revolution, men vi har fått solide smakebiter på hva Xbox 360 og Playstation 3 har å by på.

Vi kommer tilbake med grundigere analyser og dekning av de nye spillkonsollene, men tenkte i denne omgang vi bare skulle servere disse videoklippene – så du får en viss pekepinn om hva slags grafikk vi har i vente.

Xbox 360

Microsofts nye Xbox-maskin lanseres allerede til høsten, og har rimelig nok også flest spill klare for fremvisning.

Snurr film - liten
Ghost Recon 3

Ghost Recon 3 løfter serien til et nytt realisme-nivå på Xbox 360.
Snurr film - liten
Dead or Alive 4

Dead or Alive-spillene har lenge vært noe av det lekreste Xbox har hatt å by på. Fjerde spill i serien ser ut til å bli et av lanseringsspillene på Xbox 360.
Snurr film - liten
NFS: Most Wanted

Need For Speed: Most Wanted på Xbox 360, fra Electronic Arts.
Snurr film - liten
Call of Duty 2

Call of Duty 2 på Xbox 360 ser rimelig fett ut, ingen tvil om det.

Playstation 3

Alt tyder på at Sony sitter på den kraftigste konsollen, i hvert fall målt i rå maskinkraft. Men husk at selv om grafikken i disse klippene grenser til det utrolige, så kommer maskinen først på markedet tidligst våren 2006.

Snurr film - liten
Killzone 2

Killzone 2 er foreløpig ikke offisielt annonsert som et PS3-spill, men denne demonstrasjonsfilmene fikk publikum til å måpe da de fikk den servert under Sonys pressekonferanse på E3.
Snurr film - liten
Techdemo 1

Denne heftige demonstrasjonen viser hvordan Cell- og grafikprosessoren i PS3 gir liv til en virtuell 3D-versjon av skuespiller Alfred Molina. All rendering, lyssetting og animasjon er utført og kalkulert i sanntid.
Snurr film - liten
Techdemo 2

Vannglassene du ser i dette klippet er faktisk kontrollert ved hjelp av et EyeToy-kamera. Alt du ser er sanntids-generert.
Snurr film - liten
MotorStorm

Ikke kom å si at du ikke får lyst til å spille MotorStorm etter å ha sett dette…

Vær klar over at disse klippene er filmet med håndholdt videokamera, og at de derfor må regnes som rene sniktitter – de nye spillkonsollene viser grafikk i opptil 1080p HD-oppløsning, og selv om vi mener videofilene her gir en god smaksprøve er de naturligvis ikke i nærheten av å gjenskape den utrolige skarpheten og oppløsningen som neste-generasjons konsollspill har å tilby.

Stikkord: playstation, spilltester, xbox