Hopp til navigasjon Hopp til innhold

«Orgasmatron» til salgs

Missgadget er en netbutikk som selger dingser for damer. I utvalget finnes blant annet en «Orgasmatron».

Orgasmatron
Den Stavanger-baserte nettbutikken, som åpnet for norske kunder i begynnelsen av mai, sier at dingsene de selger er både for kvinner og menn. Men en stor del av utvalget retter seg mot damer, og nettstedet som sådan har en umiskjennelig feminin profil.

Isklype til avspenning

For 169 kroner kan for eksempel damer med behov for ikke nærmere definert avkobling kjøpe en «Orgasmotron», en dings som med respekt å melde ligner mer på en forvokst isklype enn et sex-hjelpemiddel. Om produktet heter det:

De kloke sier at kobber er godt for blodomløpet. Sikkert er det i hvert fall at man har det fantastisk deilig etter en omgang med Orgasmatron. Få evt. kjæresten til å gi deg en omgang neste gang du kommer stresset hjem fra jobben. Perfekt gave til kjæresten. Vidunderlig velvære og avstressing!

Blant andre produkter i sortimentet er «Diva drill», en hånddrill byget spesielt for kvinner. Samt et i hvert fall på skjermen fikst produkt som skal løse problemet som har irritert kvinner så lenge vi har hatt vannklosett: at menn bestandig lar toalettsetet stå oppe etter at de er ferdig med sitt.

Stikkord: internett