Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nintendo krymper Game Boy

E305: Nintendos nye Game Boy Micro er mindre og lettere enn de fleste mobiltelefoner.

Game Boy Micro

Dingsene skal være små. Det vet også Nintendo, som i år lanserer en ny variant av sin Game Boy.

Micro veier ikke mer enn 56 g, og måler 10 x 5 x 1,7 cm. Skjermen (2″) skal være mer lesbar og lyssterk enn noen tidligere håndholdt fra Nintendo, og man kan skreddersy utseendet på maskinen med utskiftbare deksler.

Spillene er de samme

Men husk at Game Boy Micro er ingen ny spillplattform. Maskinkraften er nøyaktig den samme som på dagens Game Boy Advance SP, så dette er simpelthen bare en ny og mindre maskin å spille de samme titlene på.

Game Boy Micro lanseres til høsten.

Game Boy Micro

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Stikkord: handheld