Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Xbox: The Next Genereation: Revealed

Fett Xbox-show på MTV

Fredag viste Micrsoft frem Xbox 360 til skandinaviske seere. ITavisen.no så showet.

Xbox: The Next Genereation: Revealed
Klokken 22:00 fredag viste MTV showet Xbox: The Next Generation: Revealed for sine skandinaviske seere. Selv om de fleste nyhetene om den nye spillkonsollen allerede er kjent er det fremdeles masse godbiter å se frem til.

Som bare MTV klarer

ITavisen.no har nemlig sett showet og kan fortelle at dette er et storslagent show som følger den vanlige oppskriften til MTV. Mye lys og lyd, stjerner og artister er nøkkelord for showet som presenterer Xbox 360 for verden. Det er kanskje litt lite detaljer om konsollen, men uansett en skikkelig appetittvekker for de som venter på de nye konsollene.

Man får imidlertid se en rekke designforslag på hvordan konsollen kunne ha blitt seendes ut, i tillegg til forslag på hvordan fronten på Xbox 360 kan bli når den byttes ut. Gutta bak MTVs Pimp My Ride lager også en ”pimpa” versjon av den originale Xbox.

I tillegg er det blant annet to opptredener av The Killers, der den første virker halveis dataanimert (litt vanskelig å fastslå fra showet vi så da kvaliteten ikke var akkurat high-def). Vi vet ikke hvorvidt den eventuelle dataanimeringen var live via Xbox 360.

Mye spill

Et par profesjonelle spillere tar også turen til Rare-Extreme-studioet i Storbritannia for å teste Perfect Dark Zero på Xbox 360. Selvsagt er det også en rekke andre spill som blir vist frem, om enn i veldig korte klipp.

Klippingen på showet og lengden på spillklippene gjør det naturlig nok veldig vanskelig å danne seg noe bilde av hvor bra den nye konsollen er. Men av det vi har sett virker mange av spillene bra ut, mens noen ser bare helt utrolige ut.

Mer informasjon

Mens du venter på showet kan du kutte ned ventetiden med å besøke nettsidene til MTV USA og MTV Europa for å se litt mer av konsollen.

Det er også mer informasjon på nettsidene til Microsoft og på de offisielle Xbox 360-sidene.

Stikkord: spilltester, xbox