Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Er dette iPhone?

En Apple-mobiltelefon med iTunes har mange ventet lenge på. Nå kan mye tyde på at Motorola E790 er det nærmeste man kommer iPhone.

Motorola E790
Mange har ventet at Apple vil lansere en mobiltelefon – en såkalt iPhone. Etter hvert har det imidlertid vært ting som tyder på at det nærmeste man kommer en iPhone er en Motorola-mobil med iTunes innebygd. Nå spekuleres det i at Motorola E790 er den aktuelle modellen.

Kommer i sommer

Under CeBIT i år var det ventet at Apple og Motorola skulle vise frem fruktene av det siste årets samarbeid, men den planlagte lanseringen ble brått avlyst. Mye på grunn av uenighet om lanseringstidspunkt.

Telefonen skal uansett komme i løpet av sommeren og nettstedet Mobile Gazette spekulerer i at den aktuelle telefonen er Motorola E790. Denne skal være basert på E398 og C698, noe som tyder på en trebånds mobil med Bluetooth, VGA-kamera, microSD-minnekort og en skjerm med 176 x 220 punkter.

Skuffende mobil

Selv om designet på telefonen ser rimelig kult ut kan det virke som en litt skuffende mobil, dersom ryktene stemmer. Riktignok spekuleres det også i at kameraet skal oppgraderes, men allikevel vil denne ligge langt under konkurrentene.

Både Sony Ericsson W800i (kommer i sommer) og Nokia N91 (kommer før jul) er bedre musikktelefoner. Spesielt den siste som har både 3G, to megapiksel kamera og intern harddisk på fire gigabyte.

Kilde: Mobile Gazette