Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny Firefox på vei

Nå er betaversjonen av Firefox 1.0.4 tilgjengelig. Den nye versjonen fikser de alvorlige sikkerhetshullene som er dukket opp i det siste.

Mozilla Firefox 0.8
I natt ble det kjent at Mozilla har gjort tilgjengelig betaversjoner av versjon 1.0.4 av den populære nettleseren Firefox. Den nye versjonen skal fikse en rekke feil som er rapportert inn i det siste.

Fikser sikkerhetshull

For noen dager tilbake ble det kjent at de foregående versjonene av Firefox (til og med versjon 1.0.3) hadde to sikkerhetshull som ble rangert som ekstremt kritiske av sikkerhetsselskapet Secunia. Disse feilene er nå fikset.

I tillegg til at disse to hullene er fikset er også en rekke andre feil i nettleseren rettet opp i den nye versjonen (se fullstendig liste). Mozilla regner med at den offisielle versjonen av Firefox 1.0.4 vil slippes i løpet av meget kort tid.

Last ned betaversjonen av Firefox 1.0.4 her.

Stikkord: internett, programvare