Hopp til navigasjon Hopp til innhold

USB-nøkkel med 5 GB

Sony har nettopp lansert Micro Vault Pro, en USB-basert mobil lagringsenhet med hele fem gigabyte kapasitet.

Sony Micro Vault Pro
Sony har lansert en harddiskbasert USB-nøkkel med hele fem gigabyte lagringskapasitet. Micro Vault Pro har en innebygd 1-tommes harddisk som ifølge Sony skal kunne lagre opptil 9 000 bilder (to megapiksler oppløsning) eller to timer video med DVD-kvalitet.

Som et visittkort

Riktignok er Micro Vault Pro litt større enn det man forbinder med vanlige USB-nøkler, men allikevel skal størrelsen kunne sammenlignes med et visittkort. Den gir imidlertid samme enkle overføring som vanlige USB-nøkler (plug and play/drag and drop).

Samtidig med at Sony lanserte Micro Vault Pro kom selskapet også med midi Micro Vault-serien (128 MB til 1 GB), Excellence-serien (512 MB og 1 GB) og en 256 MB-modell med fingeravtrykkskontroll.

Prisen på Micro Vault Pro med fem gigabyte lagringskapasitet vil ligge på omtrent 2 000 kroner. Excellence 512 MB vil koste omtrent 680 kroner, mens 1 GB-versjonen ligger på cirka 1 050 kroner. Versjonen med fingeravtrykkskontroll koster 950 kroner.

Stikkord: Maskinvare