Hopp til navigasjon Hopp til innhold

AtomFilms med PSP-filmer

Er du så heldig å ha en PSP, kan du allerede i dag laste ned tre nye filmer fra «Angry Kid»-produsentene AtomFilms.

AtomFilms
AtomFilms åpnet i natt sitt Mobile Movie Theater med tre filmer til nedlasting: In God We Trust, Football og Rockfish.

Futuristisk fisker

Den siste handler om en futuristisk fisker som jager gigantiske ormer under jorda ved hjelp av en «større enn livet»-firehjulstrekker og en laserdrill. Helt klart i «ikke prøv dette i hage hjemme»- kategorien.

Sonys nye håndholdte PSP (Playstation Portable) er foreløpig bare lansert i USA og Japan. Men den skal etter sigende komme til Norge i september. I mellomtiden kjøper mange importerte modeller, som nå faktisk er billigere enn det den «offisielle» norske utgaven skal koste.

Stikkord: lydogbilde, spilltester