Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor snur i News-saken

For ikke mange dagene siden sa Telenor at de ville legge ned News fra 1. mai. Nå snur de på flisa og lover at News vil beholdes – inntil videre.

Online ADSL
Telenor kunne for en drøy uke siden fortelle at de ville legge ned nyhetstjenesten News fra 1. mai på grunn av store kostnader og liten interesse. Etter at dette ble kjent har imidlertid flere aksjonert for at dette ikke skal skje, noe som ser ut til å ha fungert.

Ny runde

For Telenor snur nå på flisa og vil beholde News-tjenesten inntil videre. Etter et nettmøte i slutten av forrige uke lover Telenor nå å ikke legge ned News før det har vært gjennom nok en runde, men der de også tar hensyn til innspillene fra brukerne.

– Særlig har jeg bitt meg merke i at mange mener miljøet sakte vil dø ut hvis Telenor legger ned sin tjeneste. Dette er et viktig argument for oss. Jeg vil nesten si det viktigste, sier Petter Grunnan, leder for innhold, tjenester og web i Telenor Internett.

– Det ligger mye historie i news-tjenesten, og vi ønsker ikke bidra til å ødelegge et slikt miljø. Vi jobber nå med andre løsninger, og håper å få på plass en som alle blir fornøyde med. Vi kommer ihvertfall ikke til å stenge news.online.no 1.mai. Vi vil søke andre alternativer, fortsetter Grunnan.

– Ut fra det jeg har sett i dag, er jeg sikker på at vi kommer til å finne en løsning som er tilfredsstillende for de aller fleste, kunne Grunnan love brukerne.

Kilde: online.no

Stikkord: internett