Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Hacker slettet egen harddisk

En krangel på en chat-kanal på nettet fikk store konsekvenser for en «hacker». Han ble nemlig lurt til å slette sin egen harddisk.

Hacket!
Den såkalte hackeren bitcchecker fikk en lite hyggelig overraskelse etter å ha vært i en krangel på en chat-kanal. Etter at han mente han hadde blitt kastet ut av IRC-kanalen #stopHipHop truet han med å angripe moderatoren av kanalen.

Derfor ba han moderatoren om IP-adressen hans, slik at han kunne hackes. Problemet var at moderatoren sendte tilbake adressen 127.0.0.1, som er IP-adressen til den lokale maskinen, men ikke den som er representativ på nettet.

Den som ler sist…

«Hackeren» mistenkte ingenting og gikk til angrep. IP-adressen ble tastet inn i hans eget lille hacker-verktøy. Etter hvert skrøt han triumferende av at han så at E-disken til moderatoren forsvant, etterfulgt av både D- og C-disken.

Han hadde nok imidlertid tatt seg vann over hodet, siden moderatorens harddisk var uberørt, mens bitchchecker selv ikke har vært tilbake på forumet etter at hans egen harddisk var tømt.

Kilde: the Inquirer
Kilde: Total Illusions forum

Stikkord: internett