Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nokia Nseries toppsakbidle

Nokias nye 3G-råtasser

Nokias Nseries-mobiler frister med høyoppløselig kamera, store fargeskjermer og 3G-oppkobling. Se de nye telefonene her.

Nokai N91
Nokia annonserer i dag tre nye 3G-telefoner. Alle tre er bygget på operativsystemet Series 60, og frister med 2-megapikselkamera sprek funksjonalitet.

Nokia N90

N90 er spesielt rettet mot fotoentusiaster, og er verdens første mobilkamera utstyrt med Carl Zeiss-optikk. Nokia hevder at kameraet er i stand til å ta opp video i VHS-kvalitet, og skal være utstyrt med en rekke funksjoner for å dele bilder og gjøre utskrifter over nettet. Telefonen ventes i butikkene om kort tid.

Nokia N91

N91 er Nokias svar på Walkman-mobilene, og stiller med en integrert harddisk på hele 4 Gigabyte. Det betyr at man kan ha med seg omtrent 3000 låter på det som i tillegg ser ut til å være en svært velutstyrt mobiltelefon; N91 stiller nemlig med både 3G, WLAN, Bluetooth og USB 2.0. Ventes mot slutten av 2005.

Nokia N70

Denne modellen har også musikkmuligheter, men også FM-radio, 3D-spill og med RS-MMC-kortleser. N70 skal etter planen lanseres i tredje kvartal 2005, mens en EDGE-variant av mobilen også skal være i anmarsj.

Nokia N90

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Stikkord: Mobil