Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Opera-svømmetur avblåst

En noe underspesifisert gummibåt stoppet Opera-sjefen Jon S. von Tetzchners Atlanterhavsferd i morges.

Opera Software
Opera PR-sjef Eskil Sivertsen skulle etter planen ro ved siden av sin svømmende sjef. Først rundt halve Sør-Norge, deretter til Island og så til slutt over Atlanterhavet til New York.

Slik ble det ikke.

Drama i bølgene

Von Tetzchner hadde riktignok lovt at han skulle svømme over Atlanteren dersom versjon 8 av nettleseren Opera ble lastet ned over 1 million ganger innen lørdag. Det skjedde, og i går ettermiddag la von Tetzchner ut på ferden fra Oslo havnebasseng.

Men i morges punkterte Sivertsens gummibåt, på et ikke nærmere spesifisert sted «utenfor kysten av Sør-Norge» (i trygg ropeavstand fra Aker Brygge?). En lokal bonde (!) så dramaet, og dokumenterte det hele via kamera med kraftig telelinse (men gjorde han noe for å redde dem…?)

– Skylder Jon mitt liv

Og dermed valgte von Tetzchner å avblåse hele svømmeturen, etter å ha reddet PR-sjefen fra det frådende havet (hrrrrmmm..).

– Jeg skylder Jon livet mitt. Håper bare at han ikke sparker meg for å ha ødelagt drømmen om å kryse Atlaneren, sier Sivertsen i en kommentar.Man kan tross alt ikke sette sine medarbeideres liv i fare. Så nå er det tilbake til kontorene ved trygge og grunne Akerselva…

Les mer på Opera.no/swim