Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Playboy Station Portable

Underholdningsgiganten Playboy Enterprises har bestemt seg for å skreddersy og tilby innhold spesialtilpasset Sonys PlayStation Portable.

Playboy PSP
Tidligere i år gjorde Playboy seg bemerket i gadget-verdenen ved å spesialtilpasse innhold spesielt for visning på iPod Photo. Bladet vendte seg i fjor også spesifikt mot et spillinteressert publikum ved å legge gallerier av toppløse og/eller lettkledte kvinnelige dataspill-figurer i bladet.

Nå tilbyr Playboy også innhold tilpasset den bærbare spillkonsollen PSP, og stiller med både gratis nedlastbare modellbilder såvel som nakenbilder til betalende medlemmer.

– Mange gamere vil ha Playboy

– Vi vet at mange Playboy-fans også er spillentusiaster som liker å kjøpe denne type enheter, så det er en naturlig utvikling for oss å designe dette, sier Playboy.com-redaktør John. D. Thomas.

Selv om Playboy dermed er den første aktøren til å tilby nakenbilder på PSP, blir det ikke første gang verden har sett bar hud på PlayStation-skjermen. Hackere har nemlig forlengst funnet ut hvordan de kan surfe nettet gjennom den håndholdte spillkonsollen, og postet rikelig med skjermbilder på diverse brukerforum for å bevise det.

Kilde:
Playboy
CNN

Stikkord: handheld, lydogbilde