Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Legger ned SkypeIn i Norge

I forrige uke lanserte Skype en tjeneste som gjorde at vanlige telefoner kunne ringe norske Skype-brukere. Nå er tjenesten lagt ned.

Skype
Forrige fredag lanserte Skype den etterlengtede tjenesten SkypeIn her i Norge. Denne ga Skype-brukere et eget telefonnummer som folk kunne ringe til fra vanlige telefoner. Under en uke senere er tjenesten lagt ned i Norge.

Gir tilbake penger

Tjenesten var riktignok en betatjenesten, men vi fikk testet dette så vidt etter lansering og det virket bra. Det samme syntes nok brukerne, for i løpet av helgen begynte det å ramle inn meldinger om de norske nummerne hadde blitt utsolgt.

I begynnelsen av denne uken kom det så meldinger om flere problemer. Prøvde man å ringe til en av SkypeIn-brukerne fikk man beskjed om at man hadde ringt et nummer som ikke er i bruk.

SkypeIn-brukere har nå mottatt en e-post der Skype hevder de har en teknisk feil og ikke vet når tjenesten kan være oppe igjen. De vil refundere de 30 euroene som brukerne måtte betale, i tillegg til å få 10 euro til sin SkypeOut-konto som kompensasjon.

Kilde: digi.no

Stikkord: internett