Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Last ned gratis «Star Wars»

Amatørfilmen «Star Wars Revelations» blir lastet ned i hundretusentall – en måned før den nye, «ekte» filmen kommer.

Panic Productions
Denne gangen dreier det seg altså ikke om en piratkopi basert på en prøvekopi eller prøveforestilling. «Star Wars Revelations» er helt og holdent et amatørprosjekt, lagd av et knippe entusiastiske amatører og lagt ut til gratis nedlasting for alle.

Kostet 128 000

Den 40 minutter lange filmen er ikke den første «Star Wars»-filmen som er laget av amatører og lagt ut på nettet. Vi har sett alt fra «Hardware Wars» til «Anakin Dynamite». Men denne får både rosende omtale i amerikansk presse og et stort publikum.

Flere hundre tusen har de siste dagene lastet ned filmen, som kostet 20 000 dollar – om lag 128 000 kroner. De som står bak har både fått lov å bruke navnet og den offisielle Star Wars-logoen av George Lucas, som aktivt støtter amatørfilm-miljøet.

Den nye Star Wars-filmen Star Wars: Revenge of the Sith har verdenspremiere 19. mai.

Du kan laste ned Star Wars Revelations fra Panic Struck Productions

Kilder:
NBC News
p2pnet.net
TheForce.net

Stikkord: fildeling, internett, lydogbilde