Hopp til navigasjon Hopp til innhold

P.Diddy blir mobiloperatør

Hip-hopper og plateboss Sean «P. Diddy» Combs vil starte opp som virtuell mobiloperatør og selge trådløs musikk . Men låtene må bli dyrere(!), sier han.

Foto: www.badboyonline.com
Sean Combs, også kjent som musikeren, klesdesigneren og plateselskapsjefen P. Diddy, retter nå oppmerksomheten mot telemarkedet.

Combs kunne ikke direkte bekrefte at Bad Boy Entertainment vil bruke sin stall av Hip-Hop og R&B-artister til å etablere en musikknedlastingstjeneste, men gjør det klart at han som plan å generere store inntekter innen mobilmusikk.

– Jeg er en fremtidig trådløs-mogul. Jeg har verken infrastrukturen eller kundestøtteapparat, men jeg har titalls millioner abonnenter tilgjengelig som bruker milliarder hvert år først og fremst på musikk.

-Musikken er for billig

Et problem for Combs er de rådende prisene for nedlasting av låter, som han mener er alt for lave. Typisk koster det i dag ikke mer enn $1 (ca. 7-8 kr) for hver sang man kjøper på nettet.

– Én dollar for en singel hører ikke hjemme noe sted. Platebransjen betaler produksjonskostnadene, men har blitt så skremt av pirat-trusselen at de bestemte seg for å ta litt penger i stedet for ingen penger. Jeg kan forstå at vi har vært fornøyde med å få en dollar, men etter hvert som teknologien og trådløsindustrien modnes, tror jeg ting vil gjevne seg ut. Å ta seg bedre betalt er på ingen måte å snyte forbrukerne. Det er bare rettferdig, sier Combs.

Kilde:
BusinessWeek Online

Stikkord: lydogbilde, Mobil