Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Age of Conan toppsakbilde

Her er Age of Conan

Det norske spillselskapet Funcom er i full gang med sitt største prosjekt noensinne: et actionrollespill basert på «Conan Barbaren». Se bildene her!

Age of Conan: Hyborian Adventures
Etter verdenssuksess med Den Lengste Reisen og Anarchy Online, setter Funcom i gang med å lage et stort online-rollespill satt til Conan-verdenen.

Age of Conan: Hyborian Adventures vil bli et online actionrollespill, som Funcom selv kaller det. I motsetning til turbaserte online-rollespill som Anarchy Online, vil slåssinga i Age of Conan foregå i sanntid.

Tro til Howard

Funcom sier de har gjort sitt beste for å gjenskape Conan-forfatter Robert E. Howards fantasy-setting med topp grafikk og 7.1 surround-lyd. Vi blir lovet et mørkt, voldelig og syndefult spillunivers fylt med grusomme guder, sort magi, tapte sivilasjoner og mytiske skapninger.

– å få regissere dette spillet er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har alltid vært en svær fan av Conan og Hyboria-verdenen. Vi kommer til å fylle dette spillet med ting du aldri tidligere har sett i et online-spill, sier Gaute Godager i en pressemelding fra Funcom.

Lansering neste år

Spillet skal etter planen stå lanseringsklart til i løpet av første halvdel av 2006.

Vi regner med å kunne komme med mer info fra spillet i forbindelse med neste måneds E3-messe i Los Angeles.

Nytt online-rollespill fra Funcom

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Kilde:
Funcom

Stikkord: spilltester