Hopp til navigasjon Hopp til innhold

EA viser neste generasjons spill

I forbindelse med lørdagens NFL Draft vil EA Sports vise en 60 sekunders reklamespot av neste generasjons Madden NFL.

NFL Madden
EA Sports kunne i går komme med en gladnyhet til alle oss som har lyst til å se hvordan spill på neste generasjons spillkonsoller vil bli. I forbindelse med den store sportsbegivenheten i USA, NFL Draft, vil EA Sports vise en 60 sekunders reklamespot som viser hvordan NFL Madden vil se ut på Xbox 2 og PS3.

– Vi har en egen dedikert avdeling som jobber med neste generasjonsversjonen av Madden NFL, og vi kan nesten ikke vente med å vise Madden-fans hvilken opplevelse som venter dem, sier markedsdirektør Frank Gibeau i Electronic Arts.

På nettet

Lite er kjent om detaljer i denne reklamen, deriblant hvilken plattform som spillet vil vises på. Flere spekulerer allikevel i at det er Xbox 2-versjonen som vil bli vist i forbindelse med denne TV-sendingen på sportskanalen ESPN.

Selv om denne reklamen bare skal vises én gang på ESPN er nok oddsen på at den i løpet av uhyre kort tid vil dukke opp på fildelingsnettverkene meget lav.

NFL Madden (stor)
Skjermbilde fra EA Sports NFL Madden på neste generasjons konsoll

Electronic Arts vil på nettsidene sine også vise frem ett skjermbilde per dag inntil reklamen sendes. Det første bildet, som du kan se over, skal vise en amerikansk fotballspiller som har gått i bakken under en kamp midt på vinteren.

Kilde: EA Sports
Kilde: GameSpot