Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ring Skype-ere med vanlig telefon

Nå kan man ringe folk som bruker Skype IP-telefon med vanlige telefoner. Norske brukere kan få et vanlig telefonnummer via SkypeIn.

Skype
Endelig har Skype løst det som var den siste lille barrieren i forhold til at Skype virkelig kunne konkurrere med de store teleselskapene. Brukere i Norge, Sverige, Danmark og Finland kan nå få et vanlig telefonnummer som andre kan ringe til.

Velg ditt eget nummer

Ved å logge deg inn på SkypeOut-kontoen din kan du kjøpe deg et valgfritt norsk telefonnummer. En bruker vi har snakket med mener imidlertid at det virker som det bare er Oslo-nummer tilgjengelig. Løsningen for å finne telefonnummer skal være meget enkel og gi store muligheter til et kult nummer hvis man er tidlig ute.

Prisen for å få et telefonnummer tilknyttet Skype-abonnementet er på 30 Euro (240 kroner) per år. En pris som er langt lavere enn det man må ut med hos de tradisjonelle teleleverandørene.

Slutt på Telenor

Nå som dette tilbudet endelig har kommet kan det bli tøft for flere av de andre IT-telefonileverandørene. Prisen for å benytte Skype ligger markant lavere enn hos de fleste konkurrentene. Selve bestillingen av det nye produktet skal også gå smertefritt.

– I det jeg hadde sendt bestillingen tok jeg opp telefonen, og det virket. Det gikk utrolig raskt og enkelt. Nå er det slutt på Telenor, kunne Skype-bruker Cristopher Kvarme fornøyd fortelle ITavisen.no på en samtale via den nye tjenesten.

Kvaliteten på samtalen var meget bra, selv om selve oppkoblingen tok lengre tid enn det man er vant med fra det tradisjonelle telenettet.

Skype kan i dag lastes ned til plattformene Windows, Mac, Linux og Pocket PC. Det skal også komme versjoner som fungerer på Symbian-telefoner og Motorolas 3G-mobil A1000.

Oppdatert: Alle numrene i Norge skal nå være utsolgt, i følge flere av våre lesere.

Kilde: Mobil
Kilde: Skype

Stikkord: internett