Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Du kan få gratis PC-utstyr

Nettbutikken PS Data har startet et fond som gir bort datautstyr hver eneste måned. Forrige måned fikk 21 innvilget ønskene sine.

Viaembedded
Etter nyttår i år opprettet nettbutikken PS Data et fond som gir bort datautstyr til sine «besøkende og kunder som ikke alltid kan skaffe seg nødvendig utstyr når behovet er der».

– Vi har hatt mange forespørsler fra LAN-klubber og foreninger om sponsing av utstyr. Dette er etablert for å kunne hjelpe disse og for å ta unna alle de daglige forespørslene. Da kan vi også få til en mye mer seriøs vurdering av forespørslene, sier Petter Aaland hos PS Data, som er overrasket over den enorme interessen for fondet.

Alle kan ”vinne”

Nettbutikken hadde sin første trekning den 15. mars, etter at 3 500 hadde sendt inn sine ønsker, og hele 21 ble trukket ut som ”vinnere”. PS Data ber alle de besøkende på sine nettsider som er interessert om å sende inn en søknad om hva man ønsker seg og hvorfor.

– Fondet er for alle. I forrige måned fikk både en LAN-klubb og en forening for hjertesyke barn innvilget sine ønsker, i tillegg til en rekke andre, kan Aaland fortelle videre.

Alle kan få

Første måned brukte selskapet oppimot 50 000 kroner på dette utstyret, og regner med å kunne bruke opp til en halv million på dette i løpet av året. Allikevel forteller Aaland at det «ikke er satt noen takk på» hva man kan få eller hvem som kan få.

– Vi trekker noen basert på god grunn. I tillegg er det noen som blir blindtrukket, sier Aaland.

Det er bare å søke på nettsidene til PS Data. Det er ingen betingelser i forhold til disse ”premiene”. Selskapet håper også de dobler antall søkere selv om de er fornøyde med dagens antall.

Vinnere

Her kan du se noen av de som ble trukket ut til å motta gratis datautstyr fra PS Data i mars måned:

  • GryllefjordLAN: Switch
  • Foreningen for hjertesyke barn: Prosjektor
  • Radio Storfjord: CD-brenner og USB-disk
  • Fredrikstad Kommune: Scanner

Se komplett liste på nettsidene til PS Data.

Stikkord: Maskinvare