Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nå blir Firefox enda bedre

Firefox får nå nok et våpen i kampen mot Internet Explorer. Nå kommer en rekke nye tjenester og produkter som skal forbedre nettleseren.

Mozilla Firefox 0.8
Selskapet Round Two planlegger en storlansering av «en ny serie produkter og tjenester som vil forbedre din Firefox-opplevelse».

– Når vi lanserer våre egne tjenester om cirka en måned, kommer vi til å tilby en forbedring av Firefox man bare må ha, sier sjef i Round Two, Bart Decrem, som tidligere var ansatt i Mozilla Foundation.

Kommer med antivirus

Round Two planlegger flere nye tjenester og produkter som kan forbedre den populære nettleseren fra Mozilla Foundation. Blant annet vurderer de å integrere antivirusprogramvare med Firefox.

– Vi ser et enormt potensial for innovasjon for Mozilla- og Firefox-plattformen, og vi ser oss selv som det første selskapet utenfor Mozilla Foundation som er dedikert til å tjene Firefox-brukerne, fortsetter Decrem.

Mens selskapet, som tidligere var kjent under navnet MozSource, ferdigstiller sine egne produkter støtter de utviklingen av flere andre extensions til Firefox. Selskapet støtter også nettsiden ExtensionsMirror.nl, som visstnok øker sin trafikk med 25 prosent i måneden.

Kilde: CNET News.com

Stikkord: internett, programvare, virus