Hopp til navigasjon Hopp til innhold

TV-shopping på mobilen

Ericsson har lansert en ny tjeneste som putter interaktiv TV på mobilen. Man skal blant annet kunne TV-shoppe via mobilen.

nVidia GoForce 4000 mobil
Under MILIA-konferansen for audiovisuelt og interaktivt innhold har Ericsson benyttet sjansen til å slå på stortromma. Selskapet har laget en ny løsning for interaktiv TV på mobilen, sammen med firmaene conVISUAL og CTcommunology.

TV-shopping på mobilen

Den nye løsningen skal blant annet kunne la de seerne shoppe direkte via den mobile TV-ene. Man skal også kunne delta i TV-programmene ved blant annet å kunne stemme kun med ett tastetrykk.

– Vår løsning gjør det mulig for mobile TV-seere å delta i programmene på helt ny måte. Dette vil lage en mye bedre TV-opplevelse med hjelp fra den mobile kanalen, sier sjefen for Ericsson Mobility World, Kurt Sillén.

– I tillegg til å kunne se på og delta i TV-programmene samtidig på den mobile enheten, vil den nye løsningen også la enheten brukes som en interaktiv fjernkontroll når man sitter for TV-en hjemme, fortsetter Sillén.

Den nye løsningen må installeres hos operatørene som da skal kunne tilby nye tjenester basert på innhold fra TV-kanalene. Ingenting er kjent om når dette vil dukke opp i Norge.

Stikkord: lydogbilde, Mobil