Hopp til navigasjon Hopp til innhold

«Toothing» bare tull

Hele verden kjøpte historien om tilfeldig sex via Bluetooth-medlinger på mobil. Nå viser det seg at det var fjorårets største nettbløff.

bluetooth fyrstikk
Flere av de største norske mediene – også ITavisen.no – brakte i fjor ved disse tider (nei, det var ikke 1., men 19. april) historien om den angivelige britiske farsotten der Bluetooth-telefoner ble brukt til å skaffe tilfeldig sex.

Spøkefugler står fram

Fenomenet skulle være en slags underavdeling av «dogging», tilfeldig sex på offentlig sted som enkelte briter faktisk holder på med. Spleiset med fenomenet «bluejacking» (som også forekommer) – kapring av andres mobilteelfoner via Bluetooth – fikk man altså «toothing».

Ideen er sikkert god den, for de som har trang til slikt. Problemet er bare at de to spøkefuglene som står bak nå har innrømmet at de satte ut historien. Som etter hvert vokste seg så stor at de ikke turte si noe. Før nå.

Vi holder muligheten åpen for at innrømmelsen også kan være en spøk…..

Kilder:
Thetriforce.com
Dagbladet.no

Stikkord: internett, Mobil