Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Paris sett med PSP

Reality-stjerna og rikmannsdatteren Paris Hilton lar seg ikke knekke av at innholdet på mobilen hennes dukket opp på nettet.

Paris Hilton med PSP
Nå er hun sett med en ny dings i hendene – en flunkende ny PSP (PlayStation Portable). Sonys nye portable spill- og underholdningsterminal er tydeligvis siste innkjøp for damen som har begynt å bli et ikon for verdens dingsefrikere.

Hele livet på nettet

I forrige runde markerte Paris Hilton seg som overivrig PDA-mobilbruker. Dessverre havnet innholdet på hennes T-Mobile Sidekick 2 på nettet. Blant adressene var privatnumrene til superkjendiser som Eminem, Vin Diesel, Linday Lohan, Christina Aguilera, Andy Roddick og Anna Kournikova.

Så fant noen lure hackere ut at nær sagt hvem som helst kunne sjekke Hiltons mobilsvar.

God råd

Om bildene av Paris med en PSP I hendene på vei ut av bilen er ekte, skal være usagt. Men vi betviler ikke at hun har råd til herligheten, som vil koste om lag 2500 kroner når den kommer til Norge.

Når den kommer, er ennå usikkert, men de fleste spår nå september. I mellomtiden går maskinene som varmt hvetebrød på svartebørsen for en tusenlapp mer enn listepris. Arvingen til milliardene i hotellkjeden Hilton har vel råd til det også…

Bildene finner du på Boomspeed.com

Stikkord: playstation, spilltester