Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Start med bredbånd

Dagblad- og Powertech-eide Start har i mange år vært et populært alternativ for oppringt Internett. Nå tilbyr de også bredbånd.

Bredbåndstrøbbel penger
Bredbåndet er imidlertid ikke gratis, slik modemlinja er. Start bruker Telenors linjenett, og har lagt seg på 349 kroner måneden for 1024/256 og 379 for 2048/256. Md i pakka følger virusbeskyttelse fra Norman, e-post, hjemmeside og tilgang til StartPass-tjenenste på Start.no.

Videreføring

– Gjennom vårt tradisjonelle internett-tilbud for modem/isdn har våre kunder blitt vant til enkelthet og kvalitet til lave priser. Dette skal vi nå videreføre til våre bredbåndprodukter. Vi lover å ligge i forkant når det gjelder pris og ytelse, og samtidig gi våre kunder den sikkerhet og service de forventer, sier salgs- og markedssjef Jon Arne Rørtveit i en pressemelding.

– Mer om tilbudet finner du på Start.no

Stikkord: internett