Pez-MP3-spilleren på vei

Pez MP3-spiller

Pez MP3-spiller

De fleste er nok kjent med de populære drops-dispenserne fra Pez. Kanskje ikke like mange har ønsket seg en MP3-spiller basert på godterilekene, men Pez-entusiast Pat har tydeligvis tro på at dette kan være den nye iPod-dødaren.

Pat har angivelig nå også lykkes i å skaffe seg offisiell lisens fra Pez, en nødvendighet for å kunne begynne produksjonen av MP3-spillerne.

Annonse

Endelig design på spilleren er ikke bestemt, men de tekniske detaljene er noenlunde klare: her snakker vi en liten LCD-skjerm, 512 MB flashminne, ett stk. AAA-battery, USB 2.0 og utbyttbare hoder som er kompatible med din eksisterende Pez-samling.

Pat sier han håper å ha spilleren produksjonsklar til sommeren, og har åpnet for forhåndsbestilling på pezmp3.com.

Kilder:
The Pez MP3 Project
Engadget

Annonse
Annonse