Microsoft med electronica-nettsted

Crossfader

CrossfaderPå Crossfader.com legges det opp til at artister og musikk-fans skal kunne registrere seg, føre egne blogger, og engasjere seg i Forumet.

Siden er nå åpnet i betaversjon, med et profilintervju i videoformat med DJ Spooky som hovedoppslag. Sidene er delt opp i sjangere innen elektronisk musikk, og med egne forum for alt fra kjøp & salg til mer spesialiserte tema som «laptopism» og «streaming and audio blogging».

Hva er Microsofts plan?

En rekke spørsmål svever foreløpig litt rundt i løse luften, …er Crossfader et forsøk på å hause opp Windows, og ikke Mac, som musiker-OS? Har Microsoft avtaler med Ableton og Sony, som har fått tildelt mye spalteplass og lange videoklipp til sine respektive musikkprogrammer (Ableton Live 4 og Sound Forge 8)? Når skal folk få legge inn sine egen musikk på Crossfader, så andre får høre?

Annonse

Det blir uansett spennende å se hvorden denne siden vil utvikle seg.

Relevant lenke:
Crossfader.com

Annonse
Annonse