Stopp tyven med MP3

Netzstaub

NetzstaubOppfinnsomheten hos nettets mange Petter Smart-er kjenner ingen grenser. På bloggen blogs.bl0rg.net ligger det en beskrivelse på hvordan du kan bruke SID-filer (det gamle filformatet for Commodore C64) til å lagre musikk på de elektroniske strekkode-avløserne.

Spiller ved kontakt

Er du heldig, kan en RFID-brikke romme opptil 1 kB. Det mener vår blogger at det kan bli musikk av, med litt programmeringskunnskaper og høyt påskehumør.

Når RFID-brikken med musikk på er i nærheten av en leser av samme type som de du finner ved utgangen i mange butikker, spilles musikken av gjennom en spiller som i hvert fall ikke kommer til å bli noen «iPod-dreper», verken n år det gjelder brukervennlighet, lagringskapasitet eller design.

Annonse

De som ikke har ekstremt god tid i påsken er hermed advart…

Annonse
Annonse