The Gathering i gang

The Gathering

The GatheringDet store datatreffet The Gathering går som vanlig av stabelen i påsken, så også i år. Noe som vil si at over fem tusen datainteresserte deltagere vil ta plass i Vikingskipet på Hamar fra onsdag den 23. Mars.

Utsolgt

Frem til påskedagen den 27. mars vil mange tusen bruke påsken på konkurranser, spillturneringer, sosialt samvær og mye mer. Som alltid ble billettene revet bort i løpet av kort tid, selv med et helt nytt billettsystem.

Pressekontakt Ingvild Myhre frykter ikke noen form for trøbbel når så mange ungdommer samles på ett sted.

Annonse

– TG har et veldig godt sikkerhetssytem. Vi har også et veldig godt forhold til Hamar Politidistrikt, som kommer til å patruljere i hallen. I forhold til mange andre arrangementer er TG et veldig snilt ungdomsarranget, sier Myhre til ITavisen.no.

Live overføring

Mye skal skje i løpet av påskehelgen på The Gathering. I tillegg til de vanlige konkurransene, vil blant annet moderniseringsminister Morten Andreas Meyer ta en tur bortom. Åpningsshowet vil også inneholde en del «nerdete form for musikk», forteller Myhre.

The Gathering avholdes samtidig med Breakpoint 2005 i Beingen am Rhein i Tyskland. Her skal man kåre vinnere i scene.org-prisseremoni, noe som vil streames live til hallen i Hamar.

De danselystne kan også delta i europamesterskapet i Dance Dance Revolution.

Du kan følge arrangementet på Gathering.org

Annonse
Annonse