Nå kommer lær-laptopen

Inclosia Solutions Laptop

Tulip E-Go Lifestyle NotebookFor da vi ramlet over standen til Inclosia Solutions må vi innrømme at vår interesse økte proporsjonalt med hvor mange produkter vi fikk se. De bærbare PC-ene fra selskapet er nemlig råstilige.

Noe man også kan si om dekslene til PDA-er og mus, samt konseptmobilene de viste frem. Her var det mye kult. Inlcosia Solutions har nemlig perfeksjonert metoder der man kan gi PC-er trekk eller deksler i skinn, tekstiler eller tre. De tilbyr derfor sine tjenester til produsenter over hele verden. Noe som ser ut til å gå bra.

Signert avtale

Rett i forkant av CeBIT-messen underskrev Inclosia Solutions nemlig en avtale med nederlandske Tulip. Resultatet er at dette selskapet kommer med en serie nye bærbare PC-er i løpet av oktober. Blant annet kommer de med en lærmodell som er meget stilig.

Annonse

Tulip E-Go, som maskinene heter, er en serie bærbare PC-er formet som en håndveske, med tilhørende spennende stoffvalg. Lite er imidlertid kjent om spesifikasjonene på Tulip-maskinene, men det er jo unektelig designet som virker viktigst på disse maskinene.

Selvsagt viste de også en som var formet som en bæreveske og som var kledd i pels.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Prisen øker

Hvorvidt det er en økonomisk bonus med slike produkter for oss forbrukere er mer usikkert. For kule produkter er vi selvsagt interessert i å betale mer for, noe produsentene har skjønt for lenge siden.

– Lærskallet til Microsoft-musen gjorde faktisk at selskapet kunne øke prisen på produktet med 20 prosent, selv om produksjonskostnadene var langt lavere, skrøt Global Marketing Manager i Inclosia Solutions, Tom Tarnowski.

Men så lenge det er noen PC-selskaper som tar opp kampen med Apple bør jo de fleste PC-brukere være fornøyde.

Annonse
Annonse