Norske vinnere på CeBIT

European Seal of Excellence in Multimedia

European Seal of Excellence in MultimediaFor tredje gang deler European Multimedia Associations Convention (EMMAC) ut prisen European Seal of Excellence in Multimedia under CeBIT-messen i Hannover. 41 selskaper fra 13 land mottar den gjeve utmerkelsen.

Vinnerne fra Norge

Norske vinnere i 2005 er EasyBits Software, CognIt og Digimaker. Spesielt EasyBits Software setter stor pris på at de gikk av med seieren.

– Jeg er både stolt og takknemlig for å motta denne prisen. Veien mot gullmedaljen har vært lang, men dette viser at vi har gjort mye riktig, sier daglig leder Lars Jølstad i EasyBits Software.

Annonse

– Barns sikkerhet når de bruker PC-en er en universell bekymring for foreldre. Vår programvare Magic Desktop gir barna sikker Internett, et e-postprogram der foreldrene bestemmer hvem barna kan motta e-post fra, og flere lek- og lærprogrammer. Alt er samlet i et eget brukergrensesnitt, noe som også gjør at barna ikke kan endre eller slette andre filer enn sine egne på PC-en, fortsetter Jølstad.

Gode bedrifter

Juryen som kårer vinnerne består av representanter for EMMACs medlemmer. De fem kriteriene som blir vurdert når vinnerne skal kåres er; innovasjon, brukervennlighet, markedsorientering, samfunnsnyttig og ytelse.

– Våre prisvinnere kjennetegnes ved at de er svært suksessfulle bedrifter som forstår viktigheten av å produsere for et marked. European Seal of Exellence-vinnerne er bedrifter som har vist at de kan markedsføre sine produkter på en god måte, sier Philippe Wacker i EMMAC.

Kilde: European Seal of Excellence in Multimedia

Annonse
Annonse