FOTO: Per Ervland

Annonse


Se Samsungs flotte mobilshow

CeBIT (Per og Marius)CeBIT/Hannover (ITavisen.no): Samsung fortalte for første gang om mobiltelefonen CH-V770 her på CeBIT. Dette er en mobil med et syv megapiksel kamera. At Samsung er opptatt av mobilkameraer er også tydelig å se på standen til selskapet.

Fem megapiksler

For her var det flere områder dedikert til mobilkameraer. Ikke minst hadde Samsung satt opp et hjørne der folk kunne bli fotografert med en mobil med 3,2 megapiksel kamera og så få med seg bildet på papir. Dette hjørnet var meget godt besøk og bildene som ble printet ut så utrolig bra ut.

Men enda mer spennende var det å få prøve mobilen SPH-V7800. Denne er utstyrt med et kamera med en oppløsning på fem megapiksler. I tillegg har den en enormt flott skjerm med en oppløsning på 240 x 320 punkter og som kan vise frem 16 millioner farger.

Denne mobilen er også utstyrt med tre ganger optisk zoom og fire ganger digital zoom, slik at bildene ser bra ut selv om man zoomer inn. Designet på telefonen er veldig sprekt og den har også en størrelse som er utrolig imponerende til å ha såpass mye innebygd.

Annonse


Det var utrolig skarpt og bra bilde på Samsung SPH-V7800. Den kan også vise frem 16 millioner farger

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Flere modeller

I tillegg til denne modellen kunne man også se en spillmobil som hadde utrolig bra 3D-grafikk. 3G-mobilen SPH-V4400 er utstyrt med et to megapikselkamera, men kanskje enda mer imponerende er man kan ta opp opptil 100 minutter video i VGA-oppløsning.

Samsung viste også frem TV-mobilen SCH-B100, som er verdens første mobil som kan ta imot DMB-sendinger fra satellitt. Den har også kamera, videoopptaker, MP3-spiller og to flotte skjermer.

Annonse