Sony PSP MGS

Annonse


PSP-tilbehør fra Logitech

Sony PSP MGSLogitech har annonsert en serie med fire produkter for Sony PSP, med felles produktnavn PlayGear.

Beskyttende bæreveske

Et PlayGear-futeral sørger for å beskytte lommespillkonsollen mot riper og røff behandling, og har et flippbart lokk som gjør at man kan se skjermen og spille uten å ta PSP utav etuiet. Lokket kan justeres og stilles opp i en hvilken som helst vinkel, og kan dermed også fungere som solskjerm for å forhindre refleksjoner når man spiller eller ser film utendørs.

Bærevesken vil være tilgjengelig fra mai, og prisen er satt til $19.99 (omtrent 125,- kr).

Øretelefoner

PSP er ikke bare ymtet på spilling, men også musikk og film. Logitechs PlayGear-hodetelefoner skal være spesialberegnet på å gi fyldig lyd og god bass, og vil være i handelen i juni. Pris: $19.99 (omtrent 125,- kr).

Annonse


Bærbare høyttalere

Med i PlayGear-serien er også et stereohøyttalersettet med integerert oppstillingsfeste, slik at man både får sendt lyden ut i rommet og samtidig stilt opp PSPen for handsfree filmtitting. Kommer i juli, og koster $79.99 (ca. 500,- kr).

Audio splitter

Lyst til å dele lyden med en kompis når du hører musikk eller ser film? Hvis du ikke slår deg til ro med standard Clas Ohlson-vare, kan du gå for en spesialdesignet PlayGear-splitterkabel, som forgrener øretelefonpluggen i PSP til to stk. 3.5mm utganger. Tilgjengelig fra juni for $9.99 (ca 60,- kr).

Kilde:
Logitech

Annonse