Se de beste laptop-tilbudene

Laptop-testen

Laptop-testenFor hver måned som går kommer det bedre og billigere PC-er. Dette gjelder selvsagt også bærbare PC-er. Vi har derfor samlet de beste tilbudene fra en rekke norske leverandører også denne måneden.

Se månedens beste laptop-tilbud i mars

Kraftkar på topp

I mars måned presenterer åtte forskjellige norske forhandlere sine beste tilbud på bærbare PC-er. Det er som alltid tøft å velge det beste tilbudet, men også denne månedene har vi endt opp med en pall med gode tilbud.

Annonse

På topp denne måneden ligger uansett forhandleren PCutstyr.no med sin Fujitsu Siemens Amilo A1630. Maskinen er av den kraftige sorten, noe som betyr at Prisen ligger på hele 15 750 kroner. Den har imidlertid spesifikasjoner som er mer enn bra nok til å rettferdiggjøre prisen.

Andre og tredje

På andreplass ligger Netshops Netbook 1557 GLS. Denne maskinen faller ned i mellomsjiktet, med bra detaljer og en god pris (10 990 kroner). Tredjeplassen innehas av Fujitsu Siemens Amilo A1640 (8 995 kroner), som er en forholdsvis rimelig maskin, som allikevel kan skilte med gode spesifikasjoner.

Vi går gjennom alle tilbudene for å finne det beste tilbudet ut fra en rekke forskjellige kriterier. Det viktigste er imidlertid kombinasjonen av pris, ytelse og funksjonalitet. Ta en titt på oversikten over de beste tilbudene her.

Annonse
Annonse